Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Service og reparasjon av bil hos Møller Bil Orkdal

Møller Bil Orkdal tilbyr en rekke tjenester innen service og reparasjon av ŠKODA, enten du trenger en rutineservice, EU-kontroll, utskifting av bilglass eller en skadereparasjon på bilen din. Vi har et autorisert merkeverksted hvor dyktige og engasjerte fagpersoner utfører alle reparasjoner og bilservicer i samsvar med retningslinjer fra ŠKODA-fabrikken. Vi gjør alltid vårt ytterste for at bilen din skal holde seg i god teknisk stand, og vi leverer alltid høy kvalitet til en fornuftig pris. Vi bruker kun originale bildeler, noe som sikrer at bilen din holder den samme høye kvaliteten lengre. Det er også en forutsetning at du følger serviceprogrammet fra ŠKODA-fabrikken for å opprettholde nybilgarantien og for å få automatisk 24-timers mobilitetsgaranti, det vil si at du får veihjelp 24 timer i døgnet.

Dersom du trenger dekkskifte hjelper vi deg gjerne med bytting, vask og kontroll. I tillegg tilbyr vi lagring av dekkene på vårt dekkhotell slik at de blir oppbevart optimalt frem til neste sesong.

Ved å bruke et autorisert ŠKODA-verksted som oss, kan du føle deg trygg på at jobben blir gjort på best mulig måte, også hvis det er større skader som må utbedres. Våre ansatte må gjennom et eget opplæringsprogram fra ŠKODA, og de må følge årlige opplæringsprogram fra fabrikken. Vi har god kapasitet på verkstedet vårt med en bestillingstid på 3-7 dager.

Det viktigste for oss er at du som kunde trives hos oss, og at du opplever at du får den servicen du forventer. Vi gjør ting riktig første gang, til avtalt tid og pris. Vi har satt oss som mål å bli bedre enn våre konkurrenter, både på kvalitet og service, og vi vet at slike mål krever både entusiasme og målrettet jobbing.

Du er alltid velkommen hos oss og du kan få hjelp, uansett hva du trenger i forhold til bilholdet ditt.