Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Om oss

Hos Møller Bil Orkdal har vi alt du trenger til din Škoda

Møller Bil Orkdal tilbyr salg av nye og brukte Škoda-modeller. Vi selger også finansiering og forsikring av bilen din, samt gunstige avtaler for leasing av bil gjennom Škoda Financial Services.

Vi tilbyr også en rekke tjenester innen service og reparasjon. Vi har et autorisert merkeverksted hvor vi utfører reparasjoner og skadereparasjoner, og vi har delesalg av originale bildeler og tilbehør til Škoda. I tillegg utfører vi EU-kontroll, ruteskift og vedlikeholdsbehandling på din bil. Hos oss kan du også få hjelp til dekkskifte, og vi har et eget dekkhotell slik at dekkene blir lagret på en optimal måte frem til neste sesong.

Ønsker du prøvekjøring? Vi har et stort utvalg av Škoda-modeller slik at du kan prøvekjøre akkurat den bilen du ønsker deg.

Orkdal Bil AS ble dannet i august 1987, og bedriften startet med salg og reparasjon av Volkswagen og Audi. I 1988 hadde Orkdal Bil AS syv ansatte og en omsetning på ca. 13 millioner. I 2016 omsatte vi totalt for ca. 235 millioner kroner med et resultat på 8,6 millioner. Gjennom 30 år i bilbransjen, under det som fra 2016 fikk navnet Møller Bil Orkdal, er det opparbeidet stor fagkompetanse blant våre ansatte. Vi har spesialister på Škoda, og våre ca. 40 ansatte er samlet under ett og samme tak i moderne lokaler på Bårdshaug Vest.
Møller Bil er Norges største bilforhandlerkjede med 42 bilforhandlere på tvers av landet. Alle våre forhandlere har også bilverksted, hvorav 11 av bilverkstedene har konkret spesialisering innen bilskade. Møller Bils ambisjon er å være Norges ledende leverandør av bil, bilhold og bilservice. Hos oss skal det være enkelt og komme innom for å skifte motorolje raskt, få hjelp til et dekkskifte, be om et godt tilbud på billån og bilforsikring eller å bestille en EU-kontroll, for å nevne noe. Velkommen til oss i Møller Bil.