Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Anders Oddli, sesongrapport vinter 2019/2020

Publisert 08.mars 2020

Siden sist har jeg funnet ut at astmaen min er en kuldeastma som blir forverret av norsk vinter. Har derfor vært enda mer utenlands i vinter for å holde vinterlufta borte fra lungene mine. Håper det er en suksessoppskrift for immunforsvaret.

30 november-21 desember: Treningssamling på Gran Canaria. Holdt meg frisk og fikk trent som planlagt hele oppholdet. Satte forøvrig "pers" på antall treningstimer i måneden i desember

28 desember-16 januar: Nok en vellykket treningssamling på Gran Canaria. Har fått betaling for den gode jobben jeg la ned på desembersamlinga og tålte enda mer og hardere trening denne gangen

16-19 januar: Trenerjobb i Odense for barn/ungdom i alderen 10-16 år.

22 januar-21 februar: Treningssamling i Calpe. Hadde to sykdomsdager helt i starten av samlinga, men ellers har alt gått på skinner. Denne samlinga var det litt færre treningstimer og mer hard trening for å bli klar til sesongstart på Rhodos 1 mars.

1. Mars: Sesongstart på i UCI løp på Rhodos på 192km i knallhard løype med bakker og sidevind. Jeg ble nr 33. Var en time i et tremannsbrudd underveis. Fornøyd med følelsen og formen.

4. mars: gateritt på Rhodos. Et brudd på ca 15 mann holdt inn. Jeg tok spurten i feltet. Hadde en lagkompis foran i bruddet.

Jeg trenger et par løp i beina for å komme i virkelig bra form, så at jeg kjører så bra allerede er over all forventning. Veien tilbake er fortsatt lang etter mye treningsavbrekk de siste 2 årene, men ting går virkelig i riktig retning. Immunforsvaret fungerer bedre enn noen gang. Fortsetter det slik blir det en spennende sesong

Slik ser planen min ut i første del av sesongen:

  • 1 mars: UCI endagsritt på Rhodos
  • 4 mars: gateritt på Rhodos
  • 6-8 mars: UCI etapperitt på Rhodos
  • 3-13 april: konkurransesamling Belgia
  • 26 april: Norgescupåpning på Levanger
  • 2-3 mai: to UCI endagsløp i Danmark
  • 9-10 mai: to UCI endagsløp på Hønefoss