Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

ENYAQ visningsbil på Møller Bil orkdal

Oppdatert 01.februar 2021

Fra 15.02 og til 24.02 har vi vært så heldige å få en visningsbil av ENYAQ på plass i butikk. Nå kan du endelig få prøvesitte bilen hos oss på Møller Bil Orkdal forteller selger Torgeir Solem. 

REGISTRER DEG I KONTAKTSKJEMA FOR VISNING!

ENYAQ er ŠKODAs første Elektrisk familie-SUV med Rekkevidde på inntil 510km, bagasjerom på 585 liter og byr på takstativ, hengerfeste og 4x4. 

- Alle skal få kjenne på den fantastiske komforten i ENYAQ forteller Torgeir, men for å sikre at smittevern blir ivaretatt ber vi om følgende:

  • Booke visning med Torgeir på forhånd ved å sende inn kontaktskjema.
  • Bruke munnbind ved ankomst
  • Sprite hender ved ankomst.
  • Registrere seg med QR-kode i butikk

- For å forsikre oss om at alle som kommer innom får en god opplevelse vil vi veldig gjerne at de som er interessert melder fra på forhånd. Slik ønsker vi å sikre at jeg er ledig og at det ikke blir for mange i butikk samtidig, forteller Torgeir.  

ENYAQ Møller Bil Orkdal (3).JPG

Bilde: Dette er modellen utstilt denne gangen. iV80 som vist har LED-Matrix lys som gir utrolig bra belysning i veibanen og på veiskulderen, spesielt i mørket. I tillegg har ENYAQ spyledyser på lyktene som sikrer god sikt selv med møkkete veier., og mye mye mer.  

Vi ser nå vi frem til å la DEG få se nærmere på bilen. Kjenne på kvaliteten i seter og oppleve den gode romfølelsen.

kunder ENYAQ visning.jpg

Bilde: Det var bra med interesse sist gang ENYAQ var på en snarvisitt også. Den gang fikk man ikke sitte i bilen, men det skal DU få nå forsikrer Torgeir oss om.  

Er du interessert i ENYAQ så ta kontakt på mail, tlf eller via kontaktskjema på siden.

Førermiljø ENYAQ.JPG Bakseteplass ENYAQ.JPG

Bilde venstre fra førersiden: ENYAQ er testet på Norges lengste familie så her er det plass til en 2 meter lang person foran og en person på over 180 bak. 

Bilde høyre fra baksetet. Her er det god plass, to ISO-fix fester og en opphøyning i taket som er praktisk for høye personer. 

Bagasjerom ENYAQ.JPG

Bagasjerommet er romslig og rommer 585 liter. I tillegg har det selvsagt smarte løsninger som hengekroker og isskrape i bagasjelokket. 

Bilen må bare oppleves.

Velkommen til Møller Bil Orkdal.