NYE ŠKODA SUPERB

Gjør et godt kjøp på helt nye ŠKODA SUPERB. Den har alt du forventer av en plassmester, nytt design og enda flere smarte løsninger.

Spar kr 60.000,-

SUPERB L&K 190 TDI 4X4 DSG med VInterpakke
NÅ KUN KR 539.300,-**

Dette er en godt utstyrt modell med blant annet metallic lakk, foldbart hengerfeste, skinninteriør, navigasjon, digitalt instrumentpanel, adaptiv cruise control, ryggekamera og parkeringsvarmer mm.

Kampanjerente

I tillegg får du som kjøper eller leaser en ny SUPERB rabatt på 4X4 firehjulstrekk og vinterpakke uten tillegg i prisen. Tilbudene kan kombineres.

Tilbud
VINTERPAKKE TIL SUPERB INNEHOLDER
Parkeringsvarmer, baksetevarme og delingsnett. 
SUPERB L&K har parkeringsvarmer og baksetevarme som standard. Du får i stedet metallic lakk til kr 0,- ved kjøp eller leasing av ny SUPERB L&K.

 

Superb stasjonsvogn

ŠKODA SUPERB har klassens største bakseteplass og et bagasjerom med rom for alt du eller familien har lyst til å ta med på turen. Med nye motoralternativer, innovative sikkerhetsløsninger og avansert teknologi er plasskjempen like fantastisk å kjøre som den er å se på.

Tilbudet gjelder t.o.m. 30.11.2019. Vi tar forbehold om skrivefeil og endringer.

* Eff. rente 4,06 % ved lånebehov kr 150.000 o/5år, etableringsgebyr kr 2.724,-. Totalt kr 165.674,-. Forutsetter 35% egenkapital og finansiering i ŠKODA Financial Services. Renten er flytende og subsidiert de tre første årene, for deretter å bli justert til normal produktrente.

** Pris veil. levert forhandler. Alle priser inkl. mva. Vinterhjul kommer i tillegg. Drivstofforbruk og CO2-utslipp i henhold til WLTP-normen er estimert til 6,5 l/100km og 171g/km, kan variere med valgt utstyr. Avbildet modell kan ha ekstrautstyr.